Χρήσιμα μυστικά...από την κουζίνα της γιαγιάς
Πολύτιμα μυστικά...από την κουζίνα της γιαγιάς
- Για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες για τα γλυκά σας, όταν τις κόβετε να τις βρέχετε αμέσως με χυμό λεμονιού.
-Καθαρίζετε τακτικά το σίδερό σας, τρίβοντάς το απαλά με ένα κομμάτι ύφασμα όσο είναι ακόμα ζεστό.
- Για να αποφύγετε τα δάκρυα στο ξεφλούδισμα του κρεμμυδιού, το ραντίζετε με λίγο ξίδι όταν βγάλετε τον πρώτο φλοιό ή το καθαρίζετε κάτω απο τον απορροφητήρα σας (ο απορροφητήρας είναι δική μου εφεύρεση και πιστέψτε με..πιάνει)!
-Οι πατάτες διατηρούνται καλύτερα και δεν φυτρώνουν, αν βάλετε ανάμεσά τους 1-2 μήλα.
- Για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες για τα γλυκά σας, όταν τις κόβετε να τις βρέχετε αμέσως με χυμό λεμονιού.
-Καθαρίζετε τακτικά το σίδερό σας, τρίβοντάς το απαλά με ένα κομμάτι ύφασμα όσο είναι ακόμα ζεστό.
- Για να αποφύγετε τα δάκρυα στο ξεφλούδισμα του κρεμμυδιού, το ραντίζετε με λίγο ξίδι όταν βγάλετε τον πρώτο φλοιό ή το καθαρίζετε κάτω απο τον απορροφητήρα σας (ο απορροφητήρας είναι δική μου εφεύρεση και πιστέψτε με..πιάνει)!
-Οι πατάτες διατηρούνται καλύτερα και δεν φυτρώνουν, αν βάλετε ανάμεσά τους 1-2 μήλα.
Πηγή:www.mylady.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου