Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Γανόδερμα

Γανόδερμα – Η Υπερτροφή του 21ου αιώνα

«Φάρμακό σας ας γίνει η τροφή σας  & η τροφή σας ας γίνει το φάρμακό σας» – Ιπποκράτης.
Το γανόδερμα είναι ανώτερη τροφή. Στην πραγματικότητα είναι Υπερτροφή. Το ganoderma lucidum είναι ένα μανιτάρι, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην Κίνα ως θεραπευτικό ίαμα, του οποίου η χρήση μέχρι πρόσφατα ήταν δυνατή μόνο στις ανώτατες κοινωνικές τάξεις. Διαπιστωμένα το χρησιμοποιούσαν προκειμένου να εξασφαλίσουν την νεότητα και την μακροζωΐα. Η λέξη «γανόδερμα» προέρχεται από την ελληνική «γάνος» που σημαίνει λαμπερός και δέρμα, δηλαδή λαμπερό δέρμα. Αναφέρεται ως Lingzhi στην κινεζική φαρμακολογία (Shennong Materia Medica, 2000Π.Χ.) και ως Reishi στα ιαπωνικά.
Το γανόδερμα ανήκει στην κατηγορία των προσαρμογόνων βοτάνων, δηλαδή των βοτάνων που προσαρμόζουν τη δράση τους σε κάθε οργανισμό ξεχωριστά και τον ενισχύουν, δίνοντάς του αυτό που έχει ανάγκη τη στιγμή εκείνη. Με πάνω από 400 θεραπευτικά ενεργά συστατικά, χωρίς τοξικότητα και ανεπιθύμητες παρενέργειες, το γανόδερμα ενδείκνυται για πρόληψη, αντιγήρανση, αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο αλλά και ενίσχυση του οργανισμού. Το γανόδερμα της DXN παρασκευάζεται από 6 ποικιλίες γανοδέρματος, τις πιο ιαματικές.

Πώς ακριβώς λειτουργεί το γανόδερμα;

Το γανόδερμα λειτουργεί σταδιακά, σε διάφορες φάσεις:
  • Αρχικά εντοπίζει τις τοξίνες και τις όποιες δυσλειτουργίες. Αυτή η φάση συνήθως λειτουργεί για 6 εβδομάδες.
  • Στη συνέχεια καθαρίζει τις τοξίνες.  Η αποτοξίνωση διαρκεί 3 με 8 εβδομάδες.
  • Ρυθμίζει τις λειτουργίες του οργανισμού  ώστε να λειτουργεί σε φυσιολογικά επίπεδα. Η διαδικασία αυτής της ρύθμισης χρονικά μπορεί να διαρκέσει από 1 μέχρι 12 μήνες.
  • Επιδιορθώνει, ανοδομεί και ενεργοποιεί τις λειτουργίες του οργανισμού, ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Η διαδικασία της αναδόμησης μπορεί να διαρκέσει από 6 μέχρι 24 μήνες.
  • Ανανεώνει  οξυγονώνοντας τα κύτταρα.  Με αυτό τον τρόπο καθυστερεί την γήρανση και ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα σε όλα τα επίπεδα.  Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 1 έως και 3 χρόνια.
Περισσότερες πληροφορίες και έρευνες μπορείτε να βρείτε στον έγκριτο επιστημονικό ιστότοπο: www.pubmed.go

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...