Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Σκόρδο

Το σκόρδο είναι πλούσιο σε πολύτιμα αντιοξειδωτικά. Ανάμεσα στα μικρόβια που καταπολεμούνται από το σκόρδο περιλαμβάνεται το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, ένα βακτήριο που έχει βρεθεί ότι συνδέεται με την εμφάνιση έλκους και καρκίνου στο στομάχι. Για την ενεργοποίηση των ωφέλιμων ενζύμων που περιέχει, συνιστάται αφού το καθαρίσετε και το ψιλοκόψετε, να περιμένετε 15-20 λεπτά πριν το μαγειρέψετε.

Read more: http://medlabgr.blogspot.com/2013/11/blog-post_22.html#ixzz2nRKAzbcU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...