Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

"ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ"



ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ

Θιβετιανή ιατρική και η μακροζωία
- μυστικά του Θιβέτ

Οι αρχαίοι γιατροί του Θιβέτ έχουν τα μεγαλύτερα μυστικά της αναζωογόνησης και της μακροζωίας.ΟΙ  Συνταγές τους πραγματοποιούνται κυρίως από  το σκόρδο, το μέλι, και άλλα μέταλλα …
Πώς έχουν   ένα υγιές σώμα;
Για να διατηρήσουν την νεολαία  με  κέφι τους εχει βοηθήσει η  χορτοφαγία το γαλακτικό οξύ κα ιη φυτική διατροφή, η οποία συνοδεύεται με πολλά λαχανικά και φρούτα.
Οι  αρχαία γιατροί πίστευαν. Τα τρόφιμα πρέπει να είναι μετρίως όξινα με αλάτι και ξύδι ή χυμό λεμονιού. Πριν από το γεύμα και δείπνο συνιστάται μια μερίδα σαλάτα από ίσες ποσότητες κρεμμυδιού ή πράσινο κρεμμύδι, το μαϊντανό, τα καρότα και τα ραπανάκια με λίγο λάδι και ξύδι .
Για μεσημεριανό γεύμα μπορεί να φάει 100 γραμμάρια βοδινό κρέας, πρόβειο κρέας και φρέσκο ​​ψάρι για δείπνο για τους μη χορτοφάγους.
Μετά το φαγητό θα λάβει ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι ή μαρμελάδα φρούτα μαύρο μούρων, μαγειρεμένη χωρίς ζάχαρη.
Αντί για νερό είναι ευεργετικό για να πιείτε ένα αφέψημα βρώμης – 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι βρώμης  με 400 g νερό και στη συνέχεια στράγγισμα.

Πώς  εξαλείφουν την κούραση;

Κάνουν ένα ντους,  θα πιουν ένα φλιτζάνι τσάι μέντας με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.
Κατ ‘αρχήν, είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το μέλι δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά και ένα θαυμάσιο εργαλείο για να αφαιρέσετε στα ίχνη του χρόνου στο πρόσωπο. Αντί του μελιού μπορεί να χρησιμοποιήσετε ο βασιλικό πολτό. Αυξάνει τη βιολογική δράση , γι’ αυτό συνιστάται  σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν το δέρμα χάνει την  φρεσκάδα του
Για να εξαλείψουν την κούραση στο πρόσωπο μπορεί να κάνει μπάνιο με  μέλι – (διαλύεται μια κουταλιά της σούπας μέλι 2 φλιτζάνια ζεστό νερό για 5-6 λεπτά )πλένετε το πρόσωπό σας, στη συνέχεια ξεπλύνετε με καθαρό νερό, η διάθεσή σας σίγουρα θα αυξηθεί, και το δέρμα θα γίνει απαλό και φρέσκο  Είναι γενικά καλύτερο να βουρτσίζετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό, διότι το ζεστό γηράσκει το δέρμα, ή τουλάχιστον μετά από το ζεστό ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο.monjes-thibet-iatrikh

Πώς να αναζωογονήσουν το δέρμα;

Η Θιβετιανών  Ιατρική συνιστά τα εξής μείγματα για την αναζωογόνηση του δέρματος. Μέσω αυτών, βελτιώνει την ελαστικότητα και διατηρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα νεανική  εμφάνιση.
-. 1/2 kg μαύρη σταφίδα αναμιγνύονται με 100 g του λιναρόσπορου 200 g του μίγματος χύνεται πάνω από 1/2 λίτρα νερό, προσθέστε 1 κουταλιά λάδι ή ελαιόλαδο και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά 20 λεπτά, το προκύπτον μείγμα τρίβεται. το καθαρό πρόσωπο και μετά από 10-15 λεπτά ξεπλύνετε.
- Κατά μέσο όρο,  σέλινο κομμένο σε 4 μέρη, προσθέστε 3 θρυμματισμένα κελύφη με καρύδια, 3 κουταλιές της σούπας βρώμη ή πλιγούρι βρώμης, μεσαίου καρότο, μια χούφτα σπανάκι Όλα ρίξτε 2 λίτρα βραστό νερό και βράζουμε μέχρι να τελειώσει να γίνει κρύο . Δίνει μια φρέσκια ματιά στο πρόσωπο.

Οι ασκήσεις αναπνοής

Σύμφωνα με την αναπνοή οι  σοφοί  λένε είναι το θεμέλιο της ζωής, ωστόσο,  παραχωρούν μεγαλύτερη προσοχή στη διαδικασία της εκπνοής
Επιπλέον -… Όπως τη διάρκεια της εκπνοής, όσο μεγαλύτερη είναι η ζωή, πίστευαν ότι οι αρχαίοι γιατροί
Εξαιρετικά σημαντική είναι η σωστή θέση του σώματος και κίνηση στο χώρο. γιατροί του Θιβέτ πίστευαν ότι οι ασκήσεις αναπνοής μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα με καρδιαγγειακές και πνευμονικές παθήσεις, γιατί με τη βοήθειά του να ενισχύσει το σώμα. Επιπλέον, βελτιώνει τη διάθεση και τις νευρώσεις εξαφανίζονται. Αυτή είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ασκήσεις να εκτελούνται το πρωί και το βράδυ σε ύπτια θέση Αναπνοή μέσω δύο ρουθούνια -. εισπνοή – παύση -.. εκπνεύστε Κατασκευασμένο σε αναλογία 8:04:12 (μετράει το μυαλό) Επαναλάβετε για 20 λεπτά.

Τέλος -το  Γέλιο

Ο άνθρωπος είναι προικισμένος με τη μοναδική ικανότητα να γελά,το γέλιο χαλαρώνει τους μυς, την  πέψη των τροφών,   το θετικό δυναμικό του νευρικού συστήματος. Υπολογίζεται ότι για να είναι υγιείς και να ζήσουν περισσότερο, χρειάζεται τουλάχιστον 17 λεπτά γέλιου την ημέρα.
Συμπληρώματα ιωδίου – για τον θυρεοειδή και να  μην δώσει το πράσινο φως για τον καρκίνο
Είναι σημαντικός ο  ρόλος του ιωδίου για την κανονική δραστηριότητα του οργανισμού. Ανεπάρκεια αυτού του ιχνοστοιχείου είναι παρούσα με σοβαρό πρόβλημα για το ανοσοποιητικό σύστημα, είναι η διατάραξη της
ανάπτυξη του εμβρύου στη μήτρα, και οι αλλαγές στο νευρικό σύστημα,  και στειρότητα στις γυναίκες, και, τέλος, – η υπερβολική διεύρυνση του θυρεοειδούς αδένα –  η εμφάνιση βρογχοκήλης και πολλά άλλα προβλήματα του ανοσοποιητικού.apo-to-thibet

Σύμφωνα με τους επικεφαλής των παιδιών ενδοκρινολόγο του Novosibirsk Πόλη Μαργαρίτα KOVARENKO από ανεπάρκεια ιωδίου υποφέρουν περισσότερο εκείνους που βρίσκονται ακόμη σε περίοδο ανάπτυξης -
Τα παιδιά μας,  με χρόνια κόπωση, αδυναμία,και  όλα τα είδη των αλλαγών συμπεριφοράς (από την αδιαφορία στην επιθετικότητα),η  μειωμένη επιτυχία στο σχολείο , διαταραχές της όρασης και της ακοής είναι συχνά τόσο λεπτή που βρίσκονται μόνο σε ειδική μελέτη – αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος των προβλημάτων που σχετίζονται με το γεγονός ότι τα παιδιά μας δεν παίρνουν αρκετό ιώδιο Στο λαιμό , βρέθηκε το 20% των εφήβων. έχουν ήδη ολόκληρο όγκους.
Τελικά,η  έλλειψη ιωδίου οδηγεί σε χρόνιες ασθένειες.

Φατε

Καρύδια

Τα πράσινα καρύδια συλλέγονται πριν από τις 24 Ιουνίου  μέσα από μια μηχανή κοπής  κιμά, αναμιγνύεται σε αναλογία 1:1 με μείγμα μελιού χύνεται σε ένα μπουκάλι, κλείστε και το αφήνουμε να σταθεί για ένα μήνα στο σκοτεινό και δροσερό μέρος. Το περιεχόμενο της φιάλης, ανακινείται περιοδικά .
Είναι 1 κουταλάκι του γλυκού, 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.
Καθαρίζουν το αίμα (ιδιαίτερα χρήσιμο για ασθενείς με καρκίνο),  για τα παράσιτα από το σώμα, να θεραπεύσει τον  υπερθυρεοειδισμό αποτελεσματικό για την περιοδοντική και δοθιήνωση karbunkuloza διάρκεια της θεραπείας – 40 ημέρες..
Συνιστάται ότι οι κακοήθεις όγκοι μπορούν  να εξαλείφθουν με μια αλοιφή που έγινε από φρέσκα πράσινα καρύδια, σε  σκόνη ή να συνθλίβονται σαν φυτικό έλαιο (νομίζω ότι αυτό το τελευταίο είναι πολύ πιθανό.
Στην ομοιοπαθητική, ένα μείγμα από ίσα μέρη φρέσκα φύλλα καρυδιάς και πράσινο κέλυφος καρπών χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία κακοήθων όγκων.
Φλεγμονή των πνευμόνωνtibet-iatrika-mistika
Θιβέτ συνταγή για φλεγμονώδεις διεργασίες στους πνεύμονες:
1 κουταλιά της σούπας χυμό κρεμμύδι αναμιγνύεται με 1 κουταλιά της σούπας μέλι. Αυτός ο συνδυασμός λαμβάνεται 3 φορές την ημέρα, αλλά μόνο τις ημέρες όταν το φεγγάρι αυξάνεται.
πηγη
http://secretstibet.alle.bg/tibetan-medicine/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...