Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αποτοξίνωση μίας ημέρας

Αποτοξίνωση μίας ημέρας
Γιατί να κάνετε αποτοξίνωση; θα ενδυναμώσει την ενέργειά σας, θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας, θα αποβάλλει τοξίνες και θα μειώσεις τις λιγούρες.
Αυτή η αποτοξίνωση της μιας μέρας θα σας γεμίζει ενέργεια. Όλη μέρα μπορείτε να φάτε φρούτα και λαχανικά, να πιείτε πράσινο τσάι και πολύ νερό. Μπορείτε να την κάνετε μία φορά την εβδομάδα (αυτό θα σας βοηθήσει να χάσετε και κιλά). Αν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, είστε σε εγκυμοσύνη ή θηλάζετε, είστε κάτω των 18 συμβουλευτείτε πρώτα κάποιον ειδικό.
Ξεκινήστε από το έντερό σας.
Αποφύγετε όλες τις επεξεργασμένες τροφές, τα ζωικά προϊόντα, τη γλουτένη, την καφεΐνη, το αλκοόλ και τα σάκχαρα.
Πιείτε πολύ
Ενεργοποιήστε το μεταβολισμό σας πίνοντας 8 με 10 ποτήρια πράσινο τσάι και νερό, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Τι να φάτε για πρωινό
1 γιαούρτι (με ζωντανές καλλιέργειες) χωρίς λακτόζη με δημητριακά ολικής άλεσης και 1 κ.γ. λιναρόσπορο. Πίνετε 1 φλιτζάνι τσάι βοτάνων ή ζεστό νερό με λεμόνι σε κάθε γεύμα.
Τι να φάτε όλη μέρα
Καταναλώνετε όσα λαχανικά (ωμά ή στον ατμό) θέλετε, προτιμώντας κυρίως πράσινα φυλλώδη (σπανάκι, μαρούλι και λαχανάκια) και άλλες επιλογές με πολλές φυτικές ίνες, όπως μπρόκολο, σέλερι και κόκκινες στρογγυλές πιπεριές, περιχυμένα με λεμόνι.
Επιλέξτε χορταστικά φρούτα
Φάτε 4 μερίδες φρούτων (συμπεριλαμβανομένων βιολογικών μήλων). Τριάντα με 60 γραμμ. αποξηραμένα φρούτα μετρούν για μία μερίδα επίσης και περιέχουν φυσικά πεπτικά ένζυμα που βοηθούν στη διάσπαση των τροφών.
Το μυστικό
Επιλέξτε βιολογικά λαχανικά και φρούτα επειδή τα φυτοφάρμακα μολύνουν εύκολα την επιφάνεια των ειδών μαναβικής με πιο πορώδη υφή.
Πηγή: omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...