
Ένα
από τα πιο εύγευστα και αρωματικά φρούτα, που επίσης κάνει και την
αναπνοή πιο ευωδιαστή. Η γεύση του μπορεί κάλλιστα να ικανοποιήσει την
ανάγκη για κάτι γλυκό. Χαρακτηρίζεται ως φρούτο – πολυφάρμακο, αφού
μειώνει κατά 25% τα τριγλυκερίδια και τη χοληστερόλη, κατεβάζει τα
αυξημένα επίπεδα του σακχάρου και μειώνει κατά 52% τον κίνδυνο προσβολής
από εγκεφαλικό. Κατατάσσεται σε μια από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες
για τον διαβήτη, χάρη στο
ουρσαλικό οξύ που περιέχει η φλούδα του
.
Η ίδια ουσία ενισχύει επίσης τη μυϊκή μάζα, επομένως είναι το
καταλληλότερο φρούτο για όσους θέλουν να… χτίσουν μυς. Πρόκειται για μια
αντιγηραντική και αντικαρκινική τροφή, η οποία μάχεται την οστεοπόρωση
και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού στις εποχιακές ασθένειες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου