Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Μ Η Λ Ο !!

Ένα από τα πιο εύγευστα και αρωματικά φρούτα, που επίσης κάνει και την αναπνοή πιο ευωδιαστή. Η γεύση του μπορεί κάλλιστα να ικανοποιήσει την ανάγκη για κάτι γλυκό. Χαρακτηρίζεται ως φρούτο – πολυφάρμακο, αφού μειώνει κατά 25% τα τριγλυκερίδια και τη χοληστερόλη, κατεβάζει τα αυξημένα επίπεδα του σακχάρου και μειώνει κατά 52% τον κίνδυνο προσβολής από εγκεφαλικό. Κατατάσσεται σε μια από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες για τον διαβήτη, χάρη στο ουρσαλικό οξύ που περιέχει η φλούδα του. Η ίδια ουσία ενισχύει επίσης τη μυϊκή μάζα, επομένως είναι το καταλληλότερο φρούτο για όσους θέλουν να… χτίσουν μυς. Πρόκειται για μια αντιγηραντική και αντικαρκινική τροφή, η οποία μάχεται την οστεοπόρωση και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού στις εποχιακές ασθένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...