Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τριανταφυλλέλαιο το αναπλαστικό.!!


Αναγεννά, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Ιδανικό για κανονικό, ξηρό έως πολύ ξηρό, ώριμο δέρμα.
Είναι ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό έλαιο για την περιποίηση μας, λόγω της εξαιρετικά πλούσιας περιεκτικότητας του σε ωμέγα 3, 9 και 6, ρετινόλη (βιταμίνη A), βιταμίνη C και Ε, λυκοπένιο, που είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και βήτα-καροτένιο πηγή προ-βιταμίνης Α. 
Με την εφαρμογή του σε καθημερινή χρήση θεραπεύει, αναγεννά τα κύτταρα και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, σβήνει τις λεπτές γραμμές, απαλύνει τις ρυτίδες, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.

Πολύτιμο για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες, επαναφέρει το κολλαγόνο σε φυσιολογικά επίπεδα, χαρίζει στο δέρμα τη χαμένη του λάμψη…θέλετε κι άλλα; 

Το βράδυ πριν πάτε για ύπνο, ρίξτε σε καθαρό πρόσωπο μερικές σταγόνες τριανταφυλλέλαιο (δύο με τρεις αρκούν), κάντε μασάζ με ανοδικές κινήσεις προσέχοντας την περιοχή των ματιών και το περίγραμμα των χειλιών, (για τις περιοχές αυτές, εκείνο που κάνει θαύματα όπως είπαμε, είναι το αμυγδαλέλαιο).
Το επόμενο πρωί το πρόσωπο σας θα λάμπει και οι γραμμές έκφρασης θα είναι πια παρελθόν.
Φροντίστε να κάνετε μασάζ στο λαιμό σας καθώς επίσης και στη γραμμή ανάμεσα στο στήθος, για να έχετε πάντα ένα όμορφο και νεανικό μπούστο. 

Καλές ομορφιές!

Κλεοπάτρα  Ρουμπή,eyedoll

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...