Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

Τα φυσικά αντιβιοτικά που θωρακίζουν την υγεία


Βαρεθήκατε να περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα «παρέα» με κάποια ίωση; Φέτος πάρτε τα μέτρα σας με τα φυσικά αντιβιοτικά που σας προτείνουμε, τα οποία θα σας βοηθήσουν να προλάβετε το κρυολόγημα ή ακόμη και να το αντιμετωπίσετε!
Σκόρδο
Το χρησιμοποιούσαν από τα αρχαία χρόνια οι Αιγύπτιοι για την αντιμετώπιση λοιμώξεων. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το βασικό συστατικό του, η αλλισίνη, δεσμεύει ένζυμα που παίζουν σημαντικό ρόλο στις βακτηριακές και στις ιογενείς λοιμώξεις.
Εχινάκεια
Μειώνει την ένταση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος. Αν κολλήσατε πρόσφατα γρίπη, αφού συμβουλευτείτε και το γιατρό σας, λαμβάνετε ανά έξι ώρες μισό κουταλάκι βάμμα εχινάκειας.
Βιταμίνη C
Ενεργοποιεί τα ουδετερόφιλα, που είναι λευκά αιμοσφαίρια, που βοηθούν στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων. Παράλληλα, αυξάνουν την παραγωγή των λεμφοκυττάρων, που ευθύνονται για την παραγωγή αντισωμάτων. Ακόμη η βιταμίνη C αυξάνει την παραγωγή ιντερφερόνης, ουσία που είναι χρήσιμη στην άμυνα του οργανισμού κατά των ιών και παράγεται από τα κύτταρα του ανοσοποιητικού.
Ψευδαργυρος
Χάρη στην ιδιότητά του να αυξάνει τα Τ-λεμφοκύτταρα, βοηθά στην πρόληψη του κρυολογήματος. Εντοπίζεται στρείδια, τα μύδια, το κόκκινο κρέας, τα πουλερικά, τα φασόλια, τα καρύδια και τα εμπλουτισμένα δημητριακά.
Πηγή: onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...