Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΡΟΔΙ!!

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Πώς να καθαρίσετε τις αρτηρίες σας με ένα απλό Φρούτο


Το μέλλον της πρόληψης των καρδιαγγειακών ασθενειών και η θεραπεία δεν είναι στην  ιατρική.
Το Ρόδι έχει  βρεθεί ότι προλαμβάνει  την εξέλιξη της νόσου της Στεφανιαίας αρτηρίας
Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Atherosclerosis επιβεβαιώνει ότι  το εκχύλισμα ροδιού μπορεί να προλάβει  ή και  να αντιστρέψει την πρωτογενή παθολογία που σχετίζεται με την  καρδιακή θνησιμότητα:Η προοδευτική πάχυνση των στεφανιαίων αρτηριών που προκαλείται από την συσσώρευση των λιπαρών υλικών που είναι γνωστή ως αθηροσκλήρωση
Ποντίκια με μια γενετική με  προδιάθεση της  στεφανιαίας αρτηρίας σε μπλοκαρίσματα δόθηκαν εκχύλισμα ροδιού μέσω πόσιμου νερού  για δύο εβδομάδες, ξεκινώντας στις τρεις εβδομάδες της ηλικίας τους. Παρά το γεγονός ότι με  το ρόδι  αυξήθηκαν τα επίπεδα της χοληστερόλης που συνδέονται με την πολύ χαμηλή πυκνότητας  σε λιποπρωτεΐνη σωματίδια , η θεραπεία  μείωσε  το μέγεθος των αθηρωματικών πλακών στο αορτικό κόλπο (η διαστολή άνοιγμα πάνω από την αορτική βαλβίδα) και μείωσε το ποσοστό των στεφανιαίων αρτηριών με  την αποφρακτική σε  αθηρωματικές  πλάκες
Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι ερευνητές επίσης διαπίστωσαν ότι το ρόδι (θεραπεία με  εκχύλισμα) οδήγησε στις ακόλουθες θετικές επιπτώσεις:rodi-kai-artiries

Μειωμένα επίπεδα του οξειδωτικού στρες

Μειωμένη monocytie χημειοτακτικής πρωτεΐνης-1, μια χημική ουσία  (χημειοκίνη) που συνδέονται με φλεγμονώδεις διεργασίες στο εσωτερικό των αρτηριών.
Μείωσε τη συσσώρευση λιπιδίων στον καρδιακό μυ
Μειωμένη διείσδυση μακροφάγων στον καρδιακό μυ
Μειωμένα επίπεδα χημειοτακτικής πρωτεΐνης μονοκυττάρων-1 και ίνωσης στο μυοκάρδιο
Μειωμένη καρδιακή διεύρυνση
Μειωμένη ανωμαλίες στο ΗΚΓ
Πώς μπορεί ένα τόσο απλό πότο να κάνει  τόσες πολλές επιτυχίες της στεφανιαίας νόσου, ταυτόχρονα, όπως αποδεικνύεται από αυτή  η μελέτη?
Η απάντηση μπορεί να βρίσκεται στο γεγονός ότι οι πρόγονοί μας συν-εξελίχθηκαν με ορισμένα τρόφιμα (φρούτα κυρίως) για  πολύ καιρό και σήμερα  η έλλειψη επαρκών ποσοτήτων αυτών των τροφίμων μπορεί άμεσα να οδηγήσει σε επιδείνωση της λειτουργίας των οργάνων.
Πράγματι, δύο φορές κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Linus Pauling ισχυρίστηκε ότι η έλλειψη βιταμίνης C είναι μια βασική αιτία των καρδιαγγειακών παθήσεων, λόγω του γεγονότος ότι  οι άνθρωποι δεν έχουν ποια   πρόσβασης στα φρούτα όπως παλαιότερα

 Το Ρόδι  ότι προλαμβάνει την εξέλιξη της Στεφανιαίας νόσου katharisma-arthrion

Αυτή η μελέτη προσθέτει στις ήδη υπάρχουσες  κλινικές  έρευνες  που δείχνει ότι το ρόδι μπορεί να βοηθήσει βγάλει από το αδιέξοδο στις  αρτηρίες σας. Για παράδειγμα, το 2004, το περιοδικό Clinical Nutrition δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας προ τριετίας κλινική δοκιμή σε ένα ισραηλινό πληθυσμό, διαπιστώνοντας ότι η καθημερινή κατανάλωση χυμού ροδιού έχει  αντιστραφεί η στένωση της καρωτιδικής αρτηρίας έως και 29% μέσα σε 1 χρόνο. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι παρεμποδίσεις στην ομάδα ελέγχου αυξήθηκε 9%, υποδεικνύοντας ότι η αρτηρία απεμπλοκή  σε επιδράσεις ροδιού ήταν ακόμα μεγαλύτερη από ό, τι κατά την πρώτη φάνηκε
Αξία του ροδιού σε καρδιαγγειακή νόσο είναι αρκετά ευρύ, όπως αποδεικνύεται από τα ακόλουθα επιβεβαιωθεί  σε πειράματα
Αντι-φλεγμονώδη :
Όπως πολλές χρόνιες εκφυλιστικές ασθένειες η, φλεγμονή παίζει σημαντικό ρόλο στην παθογένεση καρδιαγγειακών ασθενειών. Υπάρχουν πέντε μελέτες για GreenMedInfo.com που  δείχνει τις  αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες του ροδιού .
Πτώση της αρτηριακής πίεσης :
Ο χυμός ροδιού έχει φυσικό μετατρεπτικού ενζύμου της αγγειοτασίνης ιδιότητες αναστολής, και είναι ένα οξείδιο του αζώτου ενισχυτή, δύο γνωστών οδών για την μείωση της αρτηριακής πίεσης  Τέλος, το εκχύλισμα ροδιού πλούσιο σε punicalagin έχει βρεθεί να μειώνει  τις δυσμενείς επιπτώσεις του στρες στην ενόχλησή αρτηριακά τμήματα που εκτίθενται σε διαταραχή της ροής του.
Anti-μολυσματικό :
Η συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες συνεπάγεται συχνά δευτερογενείς ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις, συμπεριλαμβανομένης της ηπατίτιδας C και Chlamydia pneumoniae. Ρόδι έχει ένα ευρύ φάσμα των αντι-βακτηριακή και αντι-ιικό ιδιότητες .
Αντιοξειδωτικό :
Ένας από τους τρόπους με τους οποίους τα λιπίδια του αίματος δημιουργεί καρδιακές παθήσεις-της προώθησης σε (αθηρογόνα) είναι μέσω της οξείδωσης. LDL, για παράδειγμα, μπορεί να είναι τεχνικώς «αυξημένη», αλλά αβλαβείς όσο δεν οξειδώνονται εύκολα.
Το Ρόδι έχει βρεθεί για να μειώσει το οξειδωτικό στρες στο αίμα , όπως μετρήθηκε με τα επίπεδα στον ορό παραοξονάσης. Μια μελέτη σε ποντικούς βρέθηκε αυτή η μείωση στο οξειδωτικό στρες που σχετίζεται με τη μείωση του 44% στο μέγεθος των αθηροσκληρωτικών αλλοιώσεων.
πηγη
.greenmedinfo.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...