Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ!

  Μεγέθυνση  Σμίκρυνση
5 χρυσές συμβουλές για ισχυρό ανοσοποιητικό

5 χρυσές συμβουλές για ισχυρό ανοσοποιητικό















Ενισχύστε το ανοσοποιητικό
σας και αποφύγετε την χειμωνιάτικη ταλαιπωρία με 5 χρήσιμες συμβουλές…


1. Ύπνος:
Οι μειωμένες ώρες ύπνου, είναι πιθανό να αποδυναμώσουν την άμυνα του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Φροντίστε όσο μπορείτε και το επιτρέπει το πρόγραμμά σας να ξυπνάτε έχοντας χορτάσει ύπνο

2. Μουσική:
Σύμφωνα με έρευνες, η μουσική επιδρά ευεργετικά στην άμυνα του οργανισμού καθώς μας βοηθάει να χαλαρώσουμε και να απαλλαγούμε από το στρες που αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό

3. Διαβάστε:
Το διάβασμα, τα σταυρόλεξα, ή τα επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής, μπορεί να ενισχύσουν και την άμυνα μας σύμφωνα με έρευνες.

4. Οι δίαιτες:
Οι αυστηρές και στερητικές δίαιτες στερούν τον οργανισμό μας από τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη θωράκιση του αμυντικού μας συστήματος και αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό μας. Αποφύγετε τες!

5. Η χρυσή βιταμίνη
: Όσοι έχουν χαμηλά επίπεδα βιταμίνης C, αντιμετωπίζουν περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν από ιώσεις το χειμώνα. Φροντίστε λοιπόν να μην σας λείπει η συγκεκριμένη βιταμίνη, η οποία μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική στην καταστολή του κρυολογήματος όπως πίστευαν παλιότερα, παραμένει ωστόσο χρήσιμη στην πρόληψή του. Οι πιπεριές και τα πορτοκάλια είναι καλές πηγές.

Αν το κρυολόγημα επιμένει για αρκετές μέρες και συνοδεύεται από πυρετό επισκεφτείτε τον γιατρό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...