Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Γράφει ο: Sayer Ji,
H αρχέγονη κατάσταση του σώματος είναι ένα μια αδιάκοπη αναγέννηση,όπως η διαδικασία συνεχούς ανανέωσης των κυττάρων μέσα στο σώμα – η ζωή και ο θάνατος ασταμάτητα συνυφασμένες – το θαύμα του ανθρώπινου σώματος.
Σε περιόδους ασθένειας, ωστόσο, οι αναγεννητικές διεργασίες ωθούν το σώμα σε ισορροπία με τα τρόφιμα, τα βότανα, τα θρεπτικά συστατικά,τις θεραπευτικές ενέργειες, δηλαδή την πρόθεση επούλωσης. Σήμερα, ωστόσο, τα ναρκωτικά με βάση την ιατρική χρησιμοποιεί πάντοτε χημικές ουσίες που δεν έχουν σαν βάση την αναγεννητικής δυναμικού αλλά για το αντίθετο, σχεδόν πάντα παρεμβαίνουν με σωματικά αυτό-ανανέωσης, προκειμένου να καταστείλουν τα συμπτώματα που εφαρμόζονται.
Παρά την ολοκληρωτική αιρετική φύση των πραγμάτων που διεγείρουν την επούλωση και την ανάπλαση έναντι από το συμβατικό ιατρικό σύστημα για την αυτόματη υποχώρηση των συμπτωμάτων καταστολή κατά την διαχείριση της νόσου, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών μέσω των ιατρικών περιοδικών έχουμε συλλέξει μια σειρά από αξιόλογες μελέτες για το θέμα …

Αναγέννηση νεύρων –anagennisi-nevron

Υπάρχει πραγματικά ένα ευρύ φάσμα των φυσικών ενώσεων με αποδεδειγμένα νεύρο-αναγεννητική αποτελέσματα. Μια μελέτη του 2010 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Research για την αναζωογόνηση , για παράδειγμα, βρέθηκε ένας συνδυασμός του βατόμουρου, πράσινο τσάι και καρνοσίνη που ειναι νευριτογόνος (δηλαδή εστια στην προαγωγή της νευρωνικής αναγέννηση) και των βλαστικων κύτταρων στα αναγεννητική αποτελέσματα σε ένα ζωικό μοντέλο της νευροεκφυλιστικής νόσου . Άλλες ουσίες που εχουν ερευνηθεί (νευριτογόνος ουσίες) περιλαμβάνουν:
Η κουρκουμίνη
Μανιτάρι χαίτη λιονταριού
Apigenin (ένωση σε λαχανικά όπως το σέλινο)
Είδος βατόμουρου
Ginseng
Huperzine
Natto
Red Sage
Η ρεσβερατρόλη
Βασιλικός Πολτός
Theanine
Ashwaganda
Καφές ( τριγονελλίνη )
Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία των νεύρων-ίασης ουσίες, γνωστές ως remyelinating ενώσεις, οι οποίες διεγείρουν την επισκευή του προστατευτικού περιβλήματος γύρω από τον άξονα των νευρώνων γνωστή ως μυελίνη, και την οποία οι συχνά ζημιές σε νευρολογική βλάβη ή / και δυσλειτουργίας, ιδιαίτερα αυτοάνοσων που προκαλούνται διαταραχές απομυελίνωσης . Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι, ακόμη και η μουσική και ο έρωτας έχουν μελετηθεί για πιθανή τόνωση της νευρογένεσης, ανάπλασης και την επισκευή των νευρώνων, υποδεικνύοντας ότι η αναγεννητική ιατρική δεν απαιτεί απαραίτητα την κατάποση φαρμακων αλλα ενα μάλλον, ευρύ φάσμα θεραπευτικών ενεργειών μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την υγεία και την ευημερία
 anagennisi-meso-diatrofis

Συκώτι

Αναγέννηση – γλυκυρριζίνη , μια ένωση που βρίσκεται σε γλυκόριζα, και την οποία πρόσφατα χαρακτήρισε ως ένα ισχυρό αντι-SARS παράγοντας του ιού , έχει βρεθεί επίσης να τονώνει την αναγέννηση της μάζας του ήπατος και στο ζωικό μοντέλο της ηπατεκτομή. Άλλες ουσίες αναγεννητική ήπατος περιλαμβάνουν:
Καρβακρόλη (μία πτητική ένωση ρίγανη)
Η κουρκουμίνη
Korean Ginseng
Rooibos
Βιταμίνη Ε
Β-κυττάρων Αναγέννηση – Δυστυχώς, η ιατρική κοινότητα δεν έχει ακόμη αξιοποιήσει τον διαβήτη για την αναστροφή στο δυναμικό των φυσικών ενώσεων. Εκτιμώντας σαν θεραπείες των βλαστικών κυττάρων, καθώς και μια σειρά των συνθετικών ναρκωτικών στην αναπτυξιακή αγωγού που είναι το επίκεντρο των δισεκατομμυρίων δολαρίων της έρευνας, σε ετήσια βάση,
Οι ακόλουθες ενώσεις αποδείχθηκε πειραματικά για την ανάπλαση των παράγουν ινσουλίνη βήτα στα κύτταρα, τα οποία καταστρέφουν τον ινσουλινοεξαρτώμενο σακχαρώδη διαβήτη, τα οποια μόλις αποκατασταθουν μπορεί (τουλάχιστον θεωρητικά) στην αποκατάσταση της υγείας του ασθενούς στο σημείο όπου αυτά δεν απαιτούν πλέον αντικατάστασης ινσουλίνης.
Gymenna Sylvestre («ο καταστροφέας ζάχαρης»)
Nigella Sativa («μαύρο κύμινο”)
Η βιταμίνη D
Η κουρκουμίνη (από το μπαχαρικό κουρκούμη)
Αργινίνη
Αβοκάντο
Berberine (που βρίσκεται στα πικρά βότανα όπως Goldenseal και Οξυάκανθα)
Πικρό πεπόνι
Σέσκουλα (ναι, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά)
Μετάξι καλαμποκιού
Stevia
Η σουλφοραφάνη (ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στο μπρόκολο λάχανα)

Αναγέννηση ορμόνης -ormones-diatrofi

υπάρχουν εκκρίσεις , οι οποίες αυξάνουν την ικανότητα των ενδοκρινών αδένων »να εκκρίνουν περισσότερες ορμόνες, και υπάρχουν ουσίες που αναγεννούν πραγματικά τις ορμόνες που έχουν υποβαθμιστεί (με την εκπομπή ηλεκτρονίων) σε δυνητικά καρκινογόνες “μεταβατική ορμόνη” μεταβολιτών. Μία από αυτές τις ουσίες είναι η βιταμίνη C . Ένας ισχυρός δότης ηλεκτρονίων, η βιταμίνη έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρουν ηλεκτρόνια να αναστήσει τη μορφή και τη λειτουργία της οιστραδιόλης (οιστρογόνο? Ε2), προγεστερόνη, τεστοστερόνη, για παράδειγμα. Σε συνδυασμό με τα τρόφιμα που είναι σε θέση να υποστηρίξει την λειτουργία των αδένων , όπως οι ωοθήκες, η βιταμίνη C μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα ή εναλλακτική λύση για την θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης.

Καρδιακή αναγέννηση των κυττάρων -

Όχι πολύ καιρό πριν, πίστευαν ότι ο καρδιακός ιστός ήταν μοναδικά ανίκανος να αναγεννηθεί. Ένα νέο, αλλά ταχέως αυξανόμενο σώμα της πειραματικής έρευνας δείχνει τώρα ότι αυτό δεν είναι απλά αλήθεια, και υπάρχει μια κατηγορία (καρδιάς ιστών) με αναγέννησης ενώσεις γνωστές ως neocardiogenic ουσίες. Neocardiogenic ουσίες είναι σε θέση να διεγείρουν τον σχηματισμό των καρδιακών προγονικών κυττάρων τα οποία μπορούν να διαφοροποιηθούν σε υγιείς ιστούς της καρδιάς, και περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:
Η ρεσβερατρόλη
Ginseng της Σιβηρίας (Eleuthero)
Εκχύλισμα κόκκινου κρασιού
Geum Japonicum
Ν-ακετυλο-κυστεΐνηvlastokytara-
Ένα άλλο αξιοσημείωτο παράδειγμα καρδιακής αναγέννησης των κυττάρων είναι μέσα από αυτό που είναι γνωστό ως fetomaternal η διακίνηση των βλαστικών κυττάρων μέσω του πλακούντα. Σε ένα πρόσφατο άρθρο συζήτησαν την καταπληκτική διαδικασία γνωστής ως « εμβρυϊκή μικροχιμαιρισμό »με την οποία το έμβρυο συμβάλλει σε βλαστικά κύτταρα για τη μητέρα τα οποία είναι ικανά να αναγεννήσουν τα κατεστραμμένα κύτταρα της καρδιάς της, και, ενδεχομένως, ένα ευρύ φάσμα άλλων τύπων κυττάρων.
Χόνδρος /η / Σπονδυλικής Στήλης Αναγέννηση -
Η κουρκουμίνη και η ρεσβερατρόλη έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνουν την ανάρρωση από τραυματισμό του νωτιαίου μυελού. Όσον αφορά την εκφυλιστική νόσο των αρθρώσεων, την οστεοαρθρίτιδα, υπάρχει μια ευρεία ποικιλία από δυνητικά αναγεννητικές ουσιες,
Τελικά, η αναγεννητική ιατρική απειλεί να υπονομεύσει την ίδια την οικονομική υποδομή που στηρίζετε μέχρι την σύγχρονη ιατρική ,με τα ναρκωτικά ως βάση στις εκφυλιστικές παθησεις στο ιατρικό σύστημα. Σύμπτωμα της καταστολής είναι κερδοφόρα, επειδή εγγυάται τόσο της διαιώνισης , καθώς και την παραγωγή της ένα διαρκώς διευρυνόμενο φάσμα των πρόσθετων, σε θεραπεία συμπτωμάτων που προκαλούνται.
Αυτή είναι ενα μη βιώσιμο, άπειρη μοντέλο ανάπτυξης που μοιράζεται χαρακτηριστικά με την διαδικασίας του καρκίνου η ίδια – σαν ένα μοντέλο, το οποίο από τη φύση του, είναι καταδικασμένο να αποτύχει και τελικά να καταρρεύσει.
Καλλιεργώντας την διατροφή, τον τρόπο ζωής και τις συμπεριφορές που ευνοούν την σωματική αναγέννηση μπορουμε να διακόψουμε αυτή το παθολογικό κύκλωμα, και να μας βοηθήσει να επιτύχουμε την ελευθερία του σώματος που αποτελεί προϋπόθεση για την απελευθέρωση της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος
πηγη
greenmedinfo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...