Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Κανέλα και στο πλυντήριο πιάτων!!
Κανέλα και στο πλυντήριο!

της Κατερίνας Γκίκα 
Θα ήθελα να μοιραστώ ένα πολύτιμο μυστικό με όσους από εσάς έχετε ευαισθησία στις μυρωδιές. Μια από τις οσμές που δεν αντέχω, είναι αυτή που βγαίνει από το πλυντήριο πιάτων μαζί με τους ατμούς μετά από μια πλύση.

Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω καθαρίζοντας τακτικά το πλυντήριο, αλλάζοντας απορρυπαντικό ή αγοράζοντας αρωματικά του εμπορίου με λεμόνι και μανταρίνι, τα οποία ήταν ακριβά και τα αποτελέσματα μέτρια. Τελικά βρήκα τη λύση και επειδή πουθενά στο διαδίκτυο δεν το έχω δει, ανυπομονώ να σας την μεταφέρω εδώ.
Τοποθετώ ένα ξυλάκι κανέλας σε μια από τις θήκες του πλυντηρίου, ανάμεσα στα ποτήρια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το άρωμα που βγάζει - ή μάλλον θα το διαπιστώσετε μόλις το εφαρμόσετε και ανοίξετε την πόρτα του πλυντηρίου μετά την πλύση. Πιάτα και ποτήρια θα έχουν ένα ευχάριστο άρωμα κανέλας.
Είναι τόσο απλό, αλλά κανένα από τα αρωματικά του εμπορίου που πολυδιαφημίζονται δεν μπορεί να το συναγωνιστεί. Το φυσικό αποσμητικό μπορείτε να το ξεχάσετε εκεί για πολλές πλύσεις μέχρι η κανέλα να ανοίξει και να μην έχει πια άρωμα. Τότε αντικαταστήστε το ξυλάκι με ένα φρέσκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...