Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΟΟΟΟ ΥΕS!!


Καλοκαιρινή νοστιμιά και θρέψη σε ένα. Τα μικρά ψάρια, όπως ο γαύρος, η γόπα και η σαρδέλα που είναι τώρα στην εποχή τους, μπορούν να εφοδιάσουν τον οργανισμό σου με το απαραίτητο ασβέστιο!
Και τα τρία διαθέτουν αυτό το πολύτιμο στοιχείο, όπως και άλλα ωφέλιμα μέταλλα (νάτριο, φώσφορο).
Πώς να τα τρως
  • Να προτιμάς τα φρέσκα (ωμά θα πρέπει να είναι άοσμα, με σκληρό, άκαμπτο σώμα και μάτια γυαλιστερά).
  • Είναι πιο ωφέλιμα μαγειρεμένα στον φούρνο, με λάδι, ντομάτα, ρίγανη και σκόρδο.
  • Αν μπορείς να τρως και τη ραχοκοκαλιά τους αλλά όχι το κεφάλι και την ουρά.

Πηγή: Χρειάζεσαι ασβέστιο; Βάλε μικρά ψάρια στο πιάτο σου | Golden Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...