Χρειάζεσαι ασβέστιο; Βάλε μικρά ψάρια στο πιάτο σου
Πώς να τα τρως
- Να προτιμάς τα φρέσκα (ωμά θα πρέπει να είναι άοσμα, με σκληρό, άκαμπτο σώμα και μάτια γυαλιστερά).
- Είναι πιο ωφέλιμα μαγειρεμένα στον φούρνο, με λάδι, ντομάτα, ρίγανη και σκόρδο.
- Αν μπορείς να τρως και τη ραχοκοκαλιά τους αλλά όχι το κεφάλι και την ουρά.
Πηγή: Χρειάζεσαι ασβέστιο; Βάλε μικρά ψάρια στο πιάτο σου | Golden Magazine
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου