Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Φλούδα πορτοκαλιού: θρεπτική από πολλές απόψεις

Η φλούδα πορτοκαλιού είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμινών και μετάλλων όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος, ο χαλκός, το κάλιο και ο φωσφόρος. Πιστεύεται ότι είναι αποτελεσματική στη θεραπεία πολλών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένης της δυσκοιλιότητας και της υψηλής πίεσης του αίματος, ενώ μπορεί επίσης μειώσει και την LDL «κακή» χοληστερόλη και τον κίνδυνο του καρκίνου του στομάχου.
Πώς να την τρώτε: αγοράζετε βιολογικά πορτοκάλια και χρησιμοποιήστε το ξύσμα τους σε διάφορα φαγητά και γλυκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...