Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

12 TΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Εδώ είναι 12 αποδεδειγμένοι τροποι απώλειας βάρους και συμβουλές για το πώς να τρώτε λιγότερες θερμίδες τροφίμων και να αισθάνονται ικανοποιημένοι.
Μαθαίνοντας πώς να τρώνε λιγότερο μπορεί να είναι μια πρόκληση. Αλλά αυτά τα κόλπα και οι μόνιμες υγιείς συμβουλές για απώλεια βάρους θα βοηθήσει
Πώς να φάτε λιγότερες θερμίδες τροφίμων
Οι 12 τρόποι να τρώτε λιγότερες θερμίδες θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας:
1. Σερβίρετε μερίδες στο πιατο σας στην κουζίνα.
2. Βάλτε το φαγητό σας σε μικρά πιάτα. κατάλληλου μεγέθους και οχι σε ένα μεγάλο πιάτο που φαίνεται λιγο Αυτο μπορεί να σας βοηθήσει να τρώτε 22% λιγότερη τροφή.
3. Κρατήστε στο ντουλάπι σας υγιή.προιοντα Μπορείτε να βελτιώσουν σημαντικά τις πιθανότητές σας να απαλλαγούμε από όλες τις υψηλής θερμιδικής αξίας, ανθυγιεινά τρόφιμα
4. Πίνετε περισσότερο θερμίδες χωρίς νερό. 8 ποτήρια πρόσληψης νερού την ημέρα σας βοηθά να αισθάνεστε πιο χορτάτοι και να τρώνε λιγότερο. Είναι τόσο απλό. Γεμίστε ένα 2-λίτρων μπουκάλι νερό αρκετές φορές την ημέρα και να ειναι μαζί σας ανά πάσα στιγμή.
5. Τρώτε μικρά γεύματα πιο συχνά. Όταν τρώτε μίνι γεύματα 5 ή 6 φορές την ημέρα, δεν θα εσθανεσθε πεινασμένη και θα σας βοηθά να τρώνε λιγότερο συνολικα θερμίδες και να σταματήσει την υπερφαγία και να διατηρήσει τα κανονικά επίπεδα σακχάρου στο αίμα .
6. Μετρήστε τις θερμίδες. Σχεδόν όλοι όσοι ειχαν επιτυχια με υγιή μόνιμη απώλεια βάρους κρατουσαν το σύνολο των τροφίμων που καταναλώναν και των θερμίδων τροφίμων διατυπωμένες σε ένα περιοδικό απώλειας βάρους . Τελικά μπορείτε να είστε σε θέση να υπολογίσει σωστά
7. Αύξηση με υγιή λαχανικά. Τα περισσότερα φρέσκα λαχανικά είναι χαμηλά σε θερμίδες, υγιεινά και ειδικά όταν τρώγεται με κάποια υψηλή σε πρωτεΐνες τρόφιμα.
8. Μελέτες δείχνουν τα γλυκά είναι εθιστικά και τα γλυκά ποτά και εχουν τόνωση της όρεξης. Έτσι είναι απαραίτητο να αποβάλουν αυτή τη συνήθεια της ζάχαρης και απεξάρτηση από τη ζάχαρη .
9. Βουρτσίστε τα δόντια σας πιο συχνά. , όταν τα δόντια ειναι καθαρά, είστε λιγότερο διατεθειμένοι να φάτε Έτσι, βούρτσα μετά από κάθε γεύμα – αυτό είναι καλό για την υγεία των δοντιών
10. Πάντοτε να παίρνετε μια λίστα με ψώνια. 87% των ανθρώπων που ψωνίζουν με άδειο στομάχι, χωρίς ένα τέλος καταλόγου αγοράζουν περισσοτερα τρόφιμα Κάντε μια λίστα, και ελέγξτε τις ετικέτες και ποτέ δενπαμε στο κατάστημα πεινασμένοι.
11. Όταν τρώτε εξω απο το σπιτι .
Μην πηγαίνετε και να είσθε πεινασμένοι
Αποφύγετε το πρωινο
Διαλέξτε αυτό που είναι υγιές,
Συμπεριλάβετε επιπλέον λαχανικά,
Για το μικρότερο τμήμα,
Μείνετε μακριά από τα τραπέζια μπουφέ,
Ρυθμός τον εαυτό σας με το βραδύτερο,
Ξεκινήστε με σαλάτα, χωρίς σάλτσα,
 12. Επιβραδύνετε, την εστίαση και να απολαύσετε. Διαρκεί 15 λεπτά για το στομάχι σας το σήμα στο μυαλό σας ότι δεν είναι πλέον “κενό”. Τρώτε λιγότερο με κάθε μπουκιά, μασάτε αργά, παύση και να εκτιμήσουν τη γεύση του φαγητού σας.
  • Μαθαίνοντας πώς να τρώνε λιγότερο με λιγότερες θερμίδες τρόφιμα παίρνει χρόνια καταστροφή των κακών συνηθειών. Αλλοι οι άνθρωποι το έχουν πράξει, ώστε μπορείτε να το κάνετε επίσης!
πηγη
http://commonsensehealth.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...