Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ.

  • Μοσχοκάρυδο
Δέκα μπαχαρικά που θα έπρεπε να χρησιμοποιείτε συχνότερα (6)
Το μοσχοκάρυδο είναι ο ωοειδής καρπός της μοσχοκαρυδιάς και ένα πρώτης τάξεως μπαχάρι. Χρησιμοποιείται ολόκληρο ή σε σκόνη και ταιριάζει με το κρέας, τις πίκλες, τη μπεσαμέλ, αλλά δίνει γεύση και στις κομπόστες, τις πίτες και τα κέικ.

Επίσης , αν θέλετε δίπλα σας πάντοτε κάποιον...η κάποια.....ταιστε τον μοσχοκάρυδο:-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...