Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Λάδι argan: οι ιδιότητες, τα οφέλη


Λάδι argan, ο υγρός χρυσός της ερήμου!

Το έλαιο Αργκάν, είναι ένα σπάνιο έλαιο που εξάγεται από τα κουκούτσια του φρούτου της Argania Spinosa (δέντρο Αργκάν), που φύεται στο Μαρόκο.
λάδι argan,έλαιο αργκάν,αργανέλαιο,argan oil οφέλη,αργκάν πρόσωπο,αργκάν μαλλιά,λαδι αργκαν ιδιότητες,galsnguys,gals and guys
Παραδοσιακά χρησιμοποιείται αιώνες τώρα από τις γυναίκες στο Μαρόκο τόσο για την προστασία και φροντίδα της ομορφιάς, όσο και για την διατροφή. Η παραγωγή του ελαίου είναι σχετικά μικρή για τη μεγάλη ζήτηση που έχει παγκοσμίως, για αυτό θεωρείται από τα πιο ακριβά έλαια. Ονομαζόμενο και ως χρυσός, το έλαιο Αργκάν είναι ένας πραγματικά εκπληκτικός θησαυρός της Μητέρας Φύσης. Πλούσια πηγή οξέων και βιταμινών Α και Ε, αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.
Ενυδατώνει σε βάθος, αναδομεί τα κύτταρα, λειαίνει και μειώνει τις ρυτίδες, χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα, μειώνει σημαντικά τα σημάδια και τις παλιές ουλές, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος, καταπραϋνει από τους ερεθισμούς. Ιδανικό για το μασάζ σώματος στα μωρά και μικρά παιδιά. Ιδανικό για να χαρίζει λάμψη στα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, τονώνει τις ρίζες και συντελεί δυναμικά κατά της τριχόπτωσης. Το έλαιο Αργκάν είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη Α, Ε και λιπαρά οξέα
Ωμέγα 6 και 9.

Οφέλη για το πρόσωπο και το σώμα

λάδι argan,έλαιο αργκάν,αργανέλαιο,argan oil οφέλη,αργκάν πρόσωπο,αργκάν μαλλιά,λαδι αργκαν ιδιότητες,galsnguys,gals and guys
- Η συχνή χρήση του, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες καθιστώντας το έτσι μία μοναδιή αντιγηραντική θεραπεία. Προλαμβάνει και μειώνει δραστικά τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια (πόδι της χήνας).
- Αναγεννά τα κύτταρα, επαναφέρει στο δέρμα την ελαστικότητά του, συμβάλλει στην σύσφιξη του, χαρίζοντας νεανική εμφάνιση.
-  Έχει άριστες αντιβακτηριαδιακές και καταπραϋντικές ιδιότητες, έτσι ηρεμεί το δέρμα και το προφυλάσσει από ερεθισμούς.
- Προστατεύει από το κρύο και τον αέρα, επαναφέρει την υγρασία στα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα.
- Απορροφάται αμέσως, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος μειώνοντας την υπερβολική λιπαρότητα.
- Το έλαιο Αργκάν είναι ελαφρά φωτοευαίσθητο για αυτό μην το χρησιμοποιείτε ενώ εκτίθεστε στον ήλιο. Είναι εξαιρετικό σαν θεραπεία για ενυδάτωση του δέρματος, μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.
- Βοηθάει στην καταπολέμηση των σημαδιών και των ραγάδων του σώματος, συνιστάται για τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά από αυτή, για τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και την πρόληψη των ραγάδων που εμφανίζονται κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς, γλουτώνκαι στήθος.

Οφέλη για τα μαλλιά

λάδι argan,έλαιο αργκάν,αργανέλαιο,argan oil οφέλη,αργκάν πρόσωπο,αργκάν μαλλιά,λαδι αργκαν ιδιότητες,galsnguys,gals and guys
- Επαναφέρει την χαμένη υγρασία και λάμψη στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.
- Βοηθάει στην ανακούφιση από την φαγούρα που προκαλεί η πιτυρίδα, καθώς και στην καταπολέμηση της.
- Η συχνή χρήση του, δυναμώνει αποτελεσματικά τις ρίζες των μαλλιών και έτσι προλαμβάνει την τριχόπτωση.
- Είναι ιδανικό για τη θεραπεία των σπασμένων άκρων και ταλαιπωρημένων από την ψαλίδα μαλλιών.
- Προστατεύει τα μαλλιά από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου και τη μόλυνση του περιβάλλοντος.
- Ενυδατώνει, αναδομεί και προστατεύει τα μαλλιά που ταλαιπωρούνται από το χλώριο που βρίσκεται σε πισίνες, από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...