Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

DIY Chamomile Oil - Πώς φτιάχνω Λάδι Χαμομηλιού


Το λάδι χαμομηλιού είναι ένα πολύτιμο βοτανόλαδο που συνδυάζει τις
ευεργετικές ιδιότητες του χαμομηλιού και του φυτικού ελαίου που
χρησιμοποιούμε ως διαλύτη (στη συγκεκριμένη περίπτωση του
αμυγδαλέλαιου). Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε πολλές περιπτώσεις με
εξαιρετικά αποτελέσματα:
- για τη φροντίδα και ενυδάτωση του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα
- για το ντεμακιγιάζ των ματών αλλά και όλου του προσώπου
- σε περιπτώσεις ερεθισμού ή φλεγμονής του δέρματος (ακόμη και στα μωρά
και τα βρέφη)
- για την περιποίηση των μαλλιών
- ως πρώτη ύλη για την παρασκευή σπιτικών καλλυντικών
- στα χειροποίητα σαπούνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...