Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Τα φύλλα του σέλερι, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες

Μην πετάτε τα φύλλα του σέλερι -θα χάσετε μια πλούσια πηγή βιταμινών C και Α, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Τα φύλλα έχουν επίσης πέντε φορές περισσότερο μαγνήσιο και ασβέστιο από τα κοτσάνια.
Πώς να τα τρώτε: συμπεριλάβετέ τα όπου θα βάζατε σέλινο, σε σάλτσες, σαλάτες, ψάρια κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...