Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Ώρα για αποτοξίνωση! Τα 4 συστατικά που πρέπει να προσθέσετε στο νερό σας!Ο καλύτερος τρόπος να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας είναι και ο πιο κλασικός!
Μπορείτε να πιείτε μεγάλες ποσότητες νερού και να προσθέσετε δροσερά συστατικά, που θα του δώσουν καλύτερη γεύση και θα έχουν δραστικότερα αποτελέσματα.
Για ακόμα καλύτερη γεύση, ετοιμάστε την κανάτα σας από το βράδυ, και αφήστε την στο ψυγείο, μέχρι το επόμενο πρωί!
Λεμόνι:
Το νερό με λεμόνι κάνει θαύματα στην αποτοξίνωση. Ένα λεμόνι, κομμένο σε λεπτές φέτες μέσα στην κανάτα σας, ή και μόνο ο φρέσκος χυμός του είναι αρκετό.
Μέντα:
Δίνει μία γλυκιά νότα, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε ζάχαρη. Ακόμα, η μέντα έχει χωνευτικές ιδιότητες και, γι’ αυτό, συνιστάται αν υποφέρετε από το στομάχι σας.
Αγγούρι:
Το νερό με φέτες αγγουριού δεν είναι μόνο για τα spa. Κάνει θαύματα με την ενυδάτωση του δέρματος, ενώ, το δροσερό λαχανικό, έχει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Τζίντζερ:
Η πικάντικη ρίζα βοηθάει να «καθαρίσει» ο οργανισμός, αλλά και την λειτουργία της πέψης. Λόγω της έντονης, καυτερής γεύσης του καλό είναι να ξεκινήσετε με μερικές, πολύ λεπτές φέτες, ή να τρίψετε ένα μικρό κομμάτι μέσα στο νερό σας. Αν η γεύση του σας φανεί ανεπαρκής, μπορείτε πάντα να προσθέσετε κι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...