Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Π Ρ Ο Π Ο Λ Ι Σ !

Ποιά είναι η φυσική ουσία, που θεραπεύει άμεσα τις λοιμώξεις του αναπνευστικού;

Ποιά είναι η φυσική ουσία, που θεραπεύει άμεσα τις λοιμώξεις του αναπνευστικού;
Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι τον τελευταίο καιρό με την έξαρση των ιώσεων και της γρίπης, αναζητούν τρόπους να προλάβουν ή να απαλλαχθούν γρηγορότερα από τα ενοχλητικά συμπτώματα του κρυολογήματος, αλλά και των λοιμώξεων που προκαλούνται στο αναπνευστικό.
Η φύση κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που μπορεί να προσφέρει άμεσα όχι μόνο πρόληψη, αλλά και ανακούφιση. Η θαυματουργή αυτή ουσία, δεν είναι άλλη από την πρόπολη.
Τί είναι η πρόπολη
Η πρόπολη είναι ένα υλικό, μια κολλώδης ουσία που παράγουν οι μέλισσες, η οποία προκύπτει από την συλλογή ρητινωδών εκκρίσεων από τους φλοιούς φυτών, την οποία εμπλουτίζουν οι μέλισσες με κερί, γύρη, ένζυμα και άλλες ουσίες.
Η πρόπολη χρησιμοποιείται από τις μέλισσες για να στεγανοποιήσουν και να απολυμαίνουν το εσωτερικό της κυψέλης. Είναι σπάνια διαθέσιμη σε καθαρή μορφή, ενώ μπορεί κάποιος να την βρει διαθέσιμη σε διαφορετικές μορφές (σπρέυ, σιρόπι κλπ) στα φαρμακεία.
Το καλύτερο γιατρικό για τη γρίπη, αλλά και για πολλές ακόμη ασθένειες.
Η πρόπολη δρα κατά των ιών και ειναι ισχυρό αντιβιοτικό και αντιπαρασιτικό. Περιέχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ουσίες, οι όποιες δρουν επιλεκτικά. Από τη μία επιτίθενται στα παθογόνα βακτήρια και τους τοξικούς μύκητες και από την άλλη δεν είναι επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Η πρόπολη χρησιμοποιείται : - Για πληγές ελκών και λοιμώξεων που προκαλούνται, από ιούς (συμπεριλαμβανομένης της γρίπης Η1Ν1 “των χοίρων», την κοινή γρίπη και το κοινό κρυολόγημα), από μύκητες, από βακτήρια (συμπεριλαμβανομένης της φυματίωσης), καθώς και από μονοκύτταρους οργανισμούς που ονομάζονται πρωτόζωα.
- Η πρόπολη χρησιμοποιείται επίσης για τον καρκίνο της μύτης και του λαιμού, για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και για τη θεραπεία γαστρεντερικών προβλημάτων όπως λοίμωξη από ελικοβακρηρίδιο του πυλωρού, στο πεπτικό έλκος. Η πρόπολη χρησιμοποιείται επίσης ως αντιοξειδωτικός και αντι-φλεγμονώδης παράγοντας.
- Οι άνθρωποι μερικές φορές χρησιμοποιούν την πρόπολη απευθείας στο δέρμα για τον καθαρισμό τραυμάτων, στον έρπη των γεννητικών οργάνων και στον κοινό έρπη, για πλύσεις στο στόμα με σκοπό την επιτάχυνση της επούλωσης μετά από χειρουργική στόματος, αλλά και για τη θεραπεία μικρών εγκαυμάτων.
- Στην εμπόριο η πρόπολη χρησιμοποιείται και ως συστατικό σε καλλυντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...