Ξέρω
πόσο πολύ αγαπάτε τις πολύπλοκες συνταγές - όπως κι εγώ άλλωστε - αλλά
καμια φορά δεν είναι κακό να τεμπελιάζουμε και λίγο στην κουζίνα,
αντιθέτως πολλές φορές μπορεί να είναι και δημιουργικό. Σήμερα σας έχω
μια τυροπιτούλα μούρλια, λαχταριστή και έτοιμη στο πι και φι! Η συνταγή
είναι της ξαδέρφης Μαρίας και σας την παρουσιάζω έπειτα από ελάχιστες
αλλαγές που έκανα. Bon appetit!
Υλικά
½ ποτηριού λάδι
½ ποτηριού γάλα
1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κεσεδάκι γιαούρτι
4 αυγά
350γρ φέτα
150γρ ανθότυρο
250γρ κεφαλοτύρι (ή γραβιέρα) τριμμένο
Πιπέρι
Χοντροκόβουμε
τα λευκά τυριά με τα χέρια μας σε ένα μπωλ κι έπειτα προσθέτουμε και
όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα αυγά τα χτυπάμε ξεχωριστά σε ένα πιατάκι, δεν
τα προσθέτουμε απευθείας μέσα στο μίγμα. Με τον τρόπο αυτό σε περίπτωση
που κάποιο είναι χαλασμένο γλιτώνουμε από το να πετάξουμε και όλα τα
υπόλοιπα υλικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου