Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ!


Οι καθημερινές υγιεινές συνήθειες είναι η βάση ενός αποτελεσματικού τρόπου ζωής στραμμένου ενάντια στη γήρανση. Η τακτική άσκηση, ο επαρκής ύπνος και μια ισορροπημένη διατροφή είναι επίσης εξίσου σημαντικά. Ακόμη και τα απλά πράγματα όπως οι μικρότερες μερίδες και η πιο δραστήρια ζωή, αντί να βλέπετε τηλεόραση, μπορούν να βελτιώσουν την υγεία σας. Δραστήριος τρόπος ζωής Για να διατηρήσετε καλή υγεία και υψηλά επίπεδα ενέργειας είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Ο καθιστικός τρόπος ζωής μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα υγείας όπως οι καρδιακές παθήσεις. Οι γιατροί συνιστούν ένα μέσο όρο 60 λεπτών σωματικής δραστηριότητας την ημέρα και αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει τα πάντα, από τον διάδρομο στο γυμναστήριο έως μια απλή δουλειά στον κήπο.
 Ο υγιεινός τρόπος ζωής που συμπεριλαμβάνει σωματική δραστηριότητα, επαρκή ανάπαυση, διακοπή του καπνίσματος και μια διατροφή που αποτελείται από υγιεινά τρόφιμα και ποτά μπορεί να είναι η καλύτερη άμυνα ενάντια στην γήρανση.
«Η σωστή διατροφή είναι απαραίτητη για να εμποδίσουμε την επίθεση της γήρανσης και των ασθενειών που συνδέονται με αυτή και όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε αυτό, τόσο το καλύτερο»,
Οι ειδικοί λένε ότι ο καλύτερος τρόπος για όμορφη γήρανση βρίσκεται στο μανάβικο: στα φρούτα, στα λαχανικά, στο πράσινο τσάι και σε πολλά άλλα χρήσιμα τρόφιμα που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και άλλα συστατικά που εμποδίζουν την γήρανση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...