Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

ΦΡΟΥΤΑ & ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ!

Ποια φρούτα και λαχανικά είναι τα καλύτερα φυσικά αποτοξινωτικά

Η αποτοξίνωση μας σε εξαιρετικά μολυσμένο περιβάλλον δεν είναι μια περιστασιακή προσπάθεια… Προκειμένου να διατηρήσουμε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα με ένα ελαφρώς αλκαλικό pH πρέπει να έχουμε μια σταθερή αργή αποτοξίνωση
ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις μυριάδες τοξίνες οι οποίες έχουν διεισδύει σε κάθε στοιχείο του περιβάλλοντός μας…
τα ακραία μέτρα αποτοξίνωσης γίνονται πάντα κάτω από ιατρική επίβλεψη ωστόσο μια κατάλληλα συνεπής αργή αποτοξίνωση θα μπορούσε να είναι μέρος της καθημερινής μας διατροφής η κατανάλωση βιολογικών – οργανικών τροφίμων είναι βασική. Τρόφιμα χωρίς επεξεργασία όπως:
χύμα προϊόντα
δημητριακά και
όσπρια επίσης επιβάλλονται
Το νερό μας πρέπει να έχει δεχτεί την ελάχιστη φθορίωση και να έχει ελάχιστες τοξίνες αλλά να είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία προς αντικατάσταση εκείνων που απομακρύνθηκαν με την αντίστροφη όσμωση αποφεύγουμε τα εμφιαλωμένα ή κονσερβοποιημένα ποτά του εμπορίου αντί αυτών χρησιμοποιούμε φρεσκοστυμμένους χυμούς…αποφεύγουμε τα κονσερβοποιημένα ή κατεψυγμένα λαχανικά και φρούτα…και ας δούμε ποια τρόφιμα έχουν ισχυρές αποτοξινωτικές ιδιότητες που πρέπει να είναι μέρος της τακτικής μας διατροφής:
Κόλιανδρος: ένα εξαιρετικό βότανο-λαχανικό για την αποτοξίνωσή μας από τον υδράργυρο (και άλλα βαρέα μέταλλα) ο οποίος έχει διεισδύσει στο περιβάλλον μας σε σημείο που να είναι ακόμη και στα περισσότερα σφραγίσματα των δοντιών μας…ο κόλιαντρος όπως και ο μαϊντανός μπορεί να συνοδεύσει σχεδόν όλες τις σαλάτες μας αλλά και τα περισσότερα φαγητά μας…μπορεί να γίνει χυμό μαζί
- με καρότα
- με μήλα
- με παντζάρια άλλα και με οποιοδήποτε πράσινο λαχανικό και να μας προσφέρει ένα πάνγευστο πράσινο smoothies…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...