Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΒΙΤΑΜΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.


Είναι ένα είδος αποτοξίνωσης!
Η καλύτερη εποχή για να κάνετε βιταμινοθεραπεία είναι το καλοκαίρι. Είναι ένα είδος αποτοξίνωσης για τον οργανισμό σας που απαιτεί να τρέφεστε για μία ολόκληρη ημέρα μόνο με φρούτα. Μπορείτε να τα καταναλώσετε σε διάφορες μορφές, σαν χυμό, κρέμα ή απλά κομμένα σε κομμάτια. Σε οποιαδήποτε μορφή και αν επιλέξετε να τα φάτε, τα φρούτα είναι η καλύτερη πηγή πρόσληψης αντιοξειδωτικών βιταμινών. Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι, που είναι η καλύτερη εποχή για να βρείτε πλούσια ποικιλία σε φρούτα.
Το αποτέλεσμα θα είναι να τονώσετε τον οργανισμό σας, να αποβάλλετε τις τοξίνες και παράλληλα να δημιουργήσετε μία ασπίδα, στην άμυνα του οργανισμό σας, απέναντι σε διάφορες ιώσεις. Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι είναι και ένας άλλος τρόπος για να καταναλώσετε λιγότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα.
Σε κάθε περίπτωση η βιταμινοθεραπεία αποτοξίνωσης συνιστάται κάτω από συμβουλή ειδικών γιατρών. Πρέπει να πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα ή και το μήνα, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο οργανισμό σας. Ειδικοί διατροφολόγοι/διαιτολόγοι μπορούν να συστήσουν για τον οργανισμό σας αν πρέπει να κάνετε, κάθε πότε και τι να περιέχει.
http://www.jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...