Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΔΑ

Σόδα χωρίς αλουμίνιο….Η μαγική σόδα!!

Σόδα χωρίς αλουμίνιο….Η μαγική σόδα!!
Η μαγειρική σόδα είναι γνωστή σε όλους για τις ιδιότητές της στις ζύμες και γενικά στην μαγειρική. Προέρχεται από ένα φυσικό ορυκτό. Η μαγειρική σόδα έχει επίσης ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες και έχει χρησιμοποιηθεί σαν ένας θεραπευτικός παράγοντας. Οι θεραπευτικές ιδιότητες της σόδας είναι πολλές αλλά ευρέως χρησιμοποιείται για την πέψη.
Η σόδα καταπολεμά τις ξινίλες και τις καούρες στο στομάχι, ο τρόπος του σκευάσματος είναι απλός σε μισό ποτήρι φρέσκου χυμού λεμονιού ρίχνεται μισό κουτάλι σόδας και το πίνετε.
Χρησιμοποιείται επίσης ως αντισηπτικό, αντιφλεγμονώδες και αντιμικροβιακό σε ερεθισμούς του δέρματος, τσουξίματα στα μάτια και μυϊκές κράμπες για το κριθαράκι στα βλέφαρα και την επιπεφυκίτιδα.
Επίσης με πλύσεις με νερό και σόδα, μισό κουταλάκι σόδα σε ένα ποτήρι νερό, καταπολεμάτε την δυσοσμία του στόματος, την λεύκανση των δοντιών και τα μικρόβια που προκαλούν την τερηδόνα και την ουλίτιδα. Για κατάλευκα δόντια μπορείτε να την χρησιμοποιείτε απ’ ευθείας στην οδοντόβουρτσα με νερό και να βουρτσίζετε τα δόντια σας μία φορά την εβδομάδα.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για την πιτυρίδα λόγω των αντιμυκητιακών ιδιοτήτων της.
Επίσης για τις μυκητιάσεις των ποδιών και την φαγούρα από τσιμπήματα κουνουπιών το διάλυμα σόδας σε νερό βοηθά στην ανακούφιση και την επούλωση των πληγών.
Όταν λαμβάνεται εσωτερικά, συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας του pH στο αίμα. Αυτός είναι πιθανόν ο βασικός λόγος που συνιστάται η χρήση της κατά του κρυολογήματος και των συμπτωμάτων της γρίπης, ακόμη και σε κάποιες περιπτώσεις καρκίνου.
Ο Δρ Simoncini συνιστά τη χρήση μαγειρικής σόδας χωρίς προσθήκη αλουμίνιου ή φαρμακευτική σόδα για όλους τους καρκίνους. Ο Δρ Tullio Simoncini, ένας Ιταλός ογκολόγος ήταν σε θέση να αποδείξει ότι το 99 τοις εκατό του καρκίνου του μαστού και του καρκίνου της ουροδόχου κύστης, μπορεί να τα θεραπεύσει μέσα σε μόλις έξι ημέρες, εξ ολοκλήρου χωρίς τη χρήση της χειρουργικής επέμβασης, χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας, χρησιμοποιώντας απλά μια τοπική συσκευή διείσδυσης (όπως ενός καθετήρα) για να εισάγει το διττανθρακικό νάτριο (= μαγειρική σόδα) άμεσα στην μολυσμένη περιοχή!
Με την τεχνική του αυτή έχει κουράρει ανθρώπους για 20 χρόνια. Πολλοί από τους ασθενείς του έχουν αναρρώσει πλήρως από τον καρκίνο, ακόμη και σε περιπτώσεις όπου η επίσημη ογκολογία σήκωσε τα χέρια ψηλά. Ο καλύτερος τρόπος για να προσπαθήσει κάποιος να εξαλείψει τον όγκο είναι να τον φέρει σε επαφή με διττανθρακικό νάτριο, για παράδειγμα, από το στόμα χορήγηση στον πεπτικό σωλήνα, το ορθό και κλύσματα για επίχυση του εντέρου του κόλπου και της μήτρας, ενδοφλέβιες ενέσεις των πνευμόνων και του εγκεφάλου, και εισπνοή στις ανώτερες αναπνευστικές οδούς.Το στήθος, οι λεμφαδένες και η υποδόρια άμμος μπορούν να αντιμετωπιστούν με τοπική έκχυση.
Ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος προκαλείται από έναν μύκητα ότι στο κέντρο του κάθε καρκινικού όγκου είναι ένας κοινός μύκητας, που ονομάζεται Candida albicans, τον μύκητα αυτόν μπορεί να τον εξουδετερώσει ένας ισχυρός αντιμυκητιακός παράγοντας που είναι φθηνό και εύκολα διαθέσιμο η μαγειρική σόδα.
Το διττανθρακικό νάτριο καταστρέφει δραστικά τις βακτηριακές αποικίες, οι οποίες σύμφωνα με τον Δρ Simoncini, προκαλούν καρκίνο. Η σόδα σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη αντιμυκητιασική θεραπεία που οι μύκητες αποκτούν ανοσία εύκολα, μεταδίδεται μέσω του ιστού που έχει πληγεί από τη μόλυνση και εύκολα εισέρχεται στα καρκινικά κύτταρα.
Εξαιτίας αυτών των χαρακτηριστικών που διαθέτει η σόδα επιταχύνει την αποσύνθεση του όγκου. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων της μαγειρικής σόδας, οι μύκητες δεν είναι πλέον σε θέση να κάνουν ζημιά και πραγματικά γίνονται αρκετά αδύναμοι μετά την επίθεση στο φυσικό χημικό μείγμα.
Θεραπεία: Καταναλώστε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα το πρωί και μία το βράδυ, με ένα  ποτήρι νερό πάνω από ένα μήνα.
Πηγή: http://www.awakengr.com/2015/02/blog-post_40.html#ixzz3dV93GKoT
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό αντικειμένων από αλουμίνιο.
Με ένα διάλυμα με ζεστό νερό μπορείτε να αφαιρέσετε το μαύρισμα από ασημένια αντικείμενα.
Επίσης είναι αποτελεσματική στην απομάκρυνση λεκέδων όπως από τσάι και καφέ από φλιτζάνια όταν αραιώνεται με ζεστό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...