Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016


ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ & ΜΕΛΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ
  • 1 φλ. μέλι
  • 3 φλ. σησαμέλαιο
  • 1 φλ. νερό
  • 4 κ.σ. μουστάρδα
  • 5-6 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομ.
  • 3-4 κ.σ. μηλόξιδο ή χυμό μήλου
  • 1 κ.γ. αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν και να δέσει η σάλτσα. Δοκιμάστε τη ρευστότητα και αν χρειάζεται  να γίνει πιο πηχτή συμπληρώστε λίγο μέλι. Χρησιμοποιήστε το ντρέσινγκ σε ασιάτικες και πράσινες σαλάτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...