ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν και να δέσει η σάλτσα. Δοκιμάστε τη ρευστότητα και αν χρειάζεται να γίνει πιο πηχτή συμπληρώστε λίγο μέλι. Χρησιμοποιήστε το ντρέσινγκ σε ασιάτικες και πράσινες σαλάτες.
- 1 φλ. μέλι
- 3 φλ. σησαμέλαιο
- 1 φλ. νερό
- 4 κ.σ. μουστάρδα
- 5-6 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομ.
- 3-4 κ.σ. μηλόξιδο ή χυμό μήλου
- 1 κ.γ. αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν και να δέσει η σάλτσα. Δοκιμάστε τη ρευστότητα και αν χρειάζεται να γίνει πιο πηχτή συμπληρώστε λίγο μέλι. Χρησιμοποιήστε το ντρέσινγκ σε ασιάτικες και πράσινες σαλάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου