Κυριακή 11 Μαΐου 2014

8 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΝ!


Eίναι τόσο απλό! Αυτές είναι οι 8 δραστηριότητες που σε ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΝ!


Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με..

το σώμα και το πνεύμα σου, εντάσσοντας στην καθημερινότητά σου μία σειρά από ασχολίες, σπορ και χόμπυ που θα μπορείς να εξασκείς σε εξωτερικούς χώρους. Και αυτό, διότι οι δραστηριότητες στην ύπαιθρο είναι αποδεδειγμένο πως βελτιώνουν τα επίπεδα συγκέντρωσης του εγκεφάλου, ενθαρρύνουν για περισσότερη άθληση και ευνοούν στην απώλεια βάρους.

Ποδηλασία: Εκμεταλλεύσου τον ανοιξιάτικο καιρό και κάνε μία βόλτα στην πόλη με το ποδήλατό σου, αφού με αυτό τον τρόπο μπορείς μέσα σε μία μόλις ώρα να κάψεις έως και 245 θερμίδες. Φρόντισε να ενυδατώνεσαι τακτικά και φυσικά μη ξεχάσεις το κράνος σου!
Paddleboarding: Αν διαθέτεις σανίδα του surf δοκίμασε εκτός από την παραδοσιακή χρήση της μία εναλλακτική, όπου θα κάνεις κουπί όσο θα στέκεσαι όρθια πάνω της. Με την άσκηση αυτή μπορείς να κάψεις από 250 έως και 350 θερμίδες σε 30 λεπτά, ενώ παράλληλα θα αποκτήσεις και ομοιόμορφο μαύρισμα.
Χορός: Μην κλείνεσαι μέσα στο σπίτι ή στη σχολή χορού! Βγες στην ύπαιθρο μόνη ή με παρέα, βάλε τη μουσική που αγαπάς και χόρεψε σε έντονους ρυθμούς! Σε μισή ώρα θα έχεις κάψει περίπου 163 θερμίδες συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την άθληση.
Surfing: Αν ο καιρός ευνοεί και υπάρχει ο απαραίτητος αέρας, πάρε τη σανίδα σου και δοκίμασε να δαμάσεις τα κύματα! Σε μόλις μισή ώρα θα έχεις κάψει πάνω από 100 θερμίδες.
Skateboarding: Γίνε μέρος της κουλτούρας του skate επενδύοντας σε μία καλή σανίδα και ανακάλυψε τα καλύτερα spots της πόλης όπου θα μπορείς να εξασκείς αυτό το urban σπορ. Όχι απλά θα κάψεις 170 θερμίδες σε 30 λεπτά, αλλά θα ξαναβρείς το χαμένο έφηβο που κρύβεις  μέσα σου!
Κηπουρική: Αφιέρωσε 30 λεπτά την ημέρα στον κήπο ή στη βεράντα σου για να φυτέψεις λουλούδια και οπωροκηπευτικά (τα οποία θα μπορείς να εκμεταλλευτείς και στην κουζίνα) και κάψε περίπου 136 θερμίδες!
Καταδύσεις: Αν έχεις την οικονομική άνεση, δοκίμασε το σπορ των καταδύσεων και εξερεύνησε το βυθό καίγοντας τουλάχιστον 170 θερμίδες ανά 30 λεπτά!
Yoga: Δοκίμασε μόνη ή και με την παρέα σου τη yoga σε εξωτερικό χώρο. Θα εκπλαγείς από το πόσο χαλαρωτική είναι, ενώ σε μία μόλις ώρα έντονης άσκησης θα κάψεις 478 ολόκληρες θερμίδες.
Πηγή: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...