Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Σταφίδες.

Σταφίδες: Τα απίστευτα οφέλη τους στην υγεία. Καταπολεμούν τα βακτήρια που προκαλούν ουλίτιδα και τερηδόνα.
Μαύρες ή ξανθές, οι σταφίδες είναι εξίσου σημαντικές για την υγεία μας. Φτιαγμένες από αποξηραμένα σταφύλια, μπορείς να τις τοποθετήσεις στην βρώμη, στα δημητριακά σου στο πρωινό, στο γιαούρτι, και στην σαλάτα σου.
Η συχνή κατανάλωση τους απομακρύνει την δυσκοιλιότητα από την ζωή σου, αφού περιέχουν πολλές φυτικές ίνες. Επιπλέον, επιστήμονες υποστηρίζουν πως μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες απομακρύνει τον κίνδυνο καρκίνου τους παχέος εντέρου.
RAISING FOOD
Περιέχουν αντιοξειδωτικά, που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες μεταλλάσουν τα υγιή κύτταρα και προκαλούνται διάφορα είδη καρκίνου. Επίσης, τα αντιοξειδωτικά κάνουν το δέρμα σου να φαίνεται νεότερο, και ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού.
Δείτε επίσης: Άνθρωποι που δεν πίστεψε σε αυτούς κανείς, κι έγιναν σπουδαίοι. Μην σταματάς να κυνηγάς τα όνειρα σου ότι κι αν σου λένε οι άλλοι
Είναι καλή πηγή σιδήρου, πολύ σημαντικός για τα ερυθρά αιμοσφαίρια.
Δυναμώνουν τα κόκαλα σου.
Οι σταφίδες περιέχουν μεγάλη ποσότητα ασβεστίου, και αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο να κρατήσεις την οστεοπόρωση μακριά. Η κατανάλωση σταφίδων σε τακτική βάση, μπορεί να δυναμώσει τα οστά σου.Έχουν αντιβακτηριακή δράση, και προστατεύουν τα δόντια σου, καθώς οι φυτοχημικές ουσίες των σταφίδων καταστέλλουν την ανάπτυξη του βακτηριδίου Streptococcus mutans που προκαλεί τερηδόνα. Οι σταφίδες περιέχουν ουσίες, που καταπολεμούν βακτήρια που προκαλούν τερηδόνα αλλά και ουλίτιδα.
 

Δήμητρα Αγγέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...