Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Κανέλα με Μέλι

Ακόμα και οι γιατροί έχουν μείνει έκπληκτοι από τον Συνδυασμό Κανέλας με Μέλι: αποτρέπει το έμφραγμα, μειώνει τη χοληστερόλη και ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα

Ακόμα και οι γιατροί έχουν μείνει έκπληκτοι από τον Συνδυασμό Κανέλας με Μέλι: αποτρέπει το έμφραγμα, μειώνει τη χοληστερόλη και ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα

Ο συνδυασμός κανέλας με μέλι είναι ένα πραγματικό ελιξίριο υγείας που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, οι Ρωμαίοι και οι Έλληνες για να επουλώσουν τις πληγές τους και να βελτιώσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Όσο αρχαία και αν είναι, αυτή η φυσική θεραπεία εξακολουθεί να επαινείται από ιατρικούς εμπειρογνώμονες, περίπου 4000 χρόνια αργότερα, ως μία από τις πιο ισχυρές φυσικές θεραπείες για μία μεγάλη λίστα από ιατρικές παθήσεις.
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά η σύγχρονη ιατρική έχει επιβεβαιώσει τα πολυάριθμα οφέλη για την υγεία του μελιού και συμβουλεύει θερμά όλους τους ασθενείς να καταναλώνουν για να βελτιώσουν τη γενική υγεία τους.
Γνωρίζουμε ότι μέλι είναι καταπληκτικό, αλλά τι γίνεται με κανέλα; Η κανέλα δεν είναι μόνο ένα γευστικό καρύκευμα, έχει καταπληκτικές θεραπευτικές δυνάμεις.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα οφέλη του συνδυασμού κανέλας και μελιού.

 

Συνδυασμός Κανέλα με Μέλι – Οφέλη για την υγεία

 

Μειώνει τη χοληστερόλη 

– Συνδυάζουμε δύο κουταλιές της σούπας μέλι με τρεις κουταλιές κανέλας και ανακατεύουμε καλά. Φάτε ένα κουταλάκι του γλυκού από το μίγμα κάθε μέρα και μείωση της χοληστερόλης κατά 10% σε λιγότερο από 2 ώρες.
Καρδιαγγειακά νοσήματα 

– Ξεχάστε τη μαρμελάδα, αυτός ο συνδυασμός κανέλας με μέλι  είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Αναμίξτε τα επάνω σε μια φέτα ψωμί ολικής αλέσεως και απολαύστε την καταπληκτική τους γεύση. Θα μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.
Αρθρίτιδα Εάν πάσχετε από χρόνια αρθρίτιδα αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για σας. Θα απαλύνει τον πόνο σας και θα εξαλείψει τα συμπτώματα. Απλά αναμίξτε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και μια κουταλιά της σούπας κανέλα και προσθέστε το μείγμα σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό. Πίνετε αυτό το φάρμακο πρώτο όταν σηκώνεστε το πρωί και πριν πάτε για ύπνο. Τα αποτελέσματα θα είναι απίστευτα.
Λοιμώξεις της χοληδόχου κύστης – Αυτό το μείγμα είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό για λοιμώξεις της χοληδόχου κύστης. Για αυτή την κατάσταση θα πρέπει να βάλετε ένα φλιτζάνι νερό να βράσει και στη συνέχεια προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 2 κουταλιές κανέλα. Έπειτα, το αφήνετε να κρυώσει και μπορείτε να το πιείτε μετά από λίγο. Επαναλάβετε την διαδικασία για μερικές μέρες μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς η μόλυνση.
Κρυολόγημα Για τα κοινά κρυολογήματα θα χρειαστείτε ένα μείγμα κουρκουμά με κανέλα, αυτό θα καταπραΰνει τον πονόλαιμο και τον ενοχλητικό βήχα. Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και ½ κουταλιά κουρκουμά με κανέλα και καταναλώστε αυτό το μείγμα μέχρι να αισθανθείτε καλύτερα.
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού – Το μέλι και η κανέλα αποτελούν ισχυρά φυσικά αντιβιοτικά που δεν έχουν επιβλαβείς παρενέργειες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα καταναλώνετε σε τακτική βάση. Θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να σας κάνει πιο ανθεκτικούς σε διάφορα βακτήρια και ιούς.
Επιμέλεια: copyrights © www.hippieteepee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...