Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας η την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας
Πώς μπορείτε να κάψετε περισσότερο λίπος και μάλιστα γρήγορα!
Το ξέρετε ότι η σοκολάτα μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό σας; Αν και οι θερμίδες είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη δίαιτα, ορισμένα τρόφιμα μπορεί να σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε γρήγορα. Τα τρόφιμα διεγείρουν το σώμα να παράγει ορμόνες. Ορισμένες από αυτές τις ορμόνες ενεργοποιούν το μεταβολισμό σε λειτουργία καύση λίπους.
Τα παρακάτω έξι σούπερ τρόφιμα θα ενισχύσουν την καύση λίπους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα!!
Τα μυστικά για ένα υγιεινό αδυνάτισμα…mayrh-sokolata-fae

Μαύρη σοκολάτα

Μαύρη σοκολάταΜια μελέτη διαπίστωσε ότι η καθημερινή κατανάλωση περίπου 50 γραμμαρίων μαύρης σοκολάτας, μείωσε την κορτιζόλη, που θεωρείται ορμόνη υπεύθυνη για το στρες. Να θυμίσουμε ότι το στρες έχει συνδεθεί μ’ έναν αργό μεταβολισμό. Οι ερευνητές υποψιάζονται ότι ορισμένες ενώσεις στη σοκολάτα, όπως η καφεΐνη και θεοβρωμίνη, είναι υπεύθυνες γι’ αυτό. Μια άλλη μελέτη στο Archives of Internal Medicine βρήκε ότι οι ενήλικες που κατανάλωναν τακτικά, μέτριες ποσότητες σοκολάτας ήταν λεπτότεροι απ’ ότι με εκείνους που δεν κατανάλωναν σοκολάτα. Προτιμήστε τη σοκολάτα που περιέχει τουλάχιστον 70 τοις εκατό κακάο, όσο πιο μαύρη τόσο το καλύτερο.

Αυγάfae-ayga

Αυγά και αδυνάτισμαΤα αυγά είναι η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης στον κόσμο. Περιέχουν και τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα, που το σώμα σας χρειάζεται για την κατασκευή του μυϊκού ιστού.
Το μυστικό στο αυγό είναι, ότι οι θερμίδες του πηγαίνουν στο να διατηρήσουν τους μυς και όχι να αποθηκευτούν ως λίπος. Ξεκινήστε τη μέρα σας με δύο αυγά αντί για βάφλες ή δημητριακά ή γίνετε δημιουργικοί και μαγειρέψτε ένα αυγό μ’ ένα αβοκάντο για να πάρετε μια δόση υγιών λιπών : Κόβουμε ένα αβοκάντο στη μέση κατά μήκος, αφαιρούμε το κέντρο, στη συνέχεια ρίχνουμε ένα αυγό σε αυτό. Ψήνουμε στους 200 ° C για περίπου 10 λεπτά

Σουσάμι

Σουσάμι Μελέτεςfae-soysami σε ζώα έδειξαν ότι οι χημικές ουσίες στο σουσάμι, που ονομάζονται λιγνάνες, ενισχύουν την καύση του λίπους, χάρη στην αύξηση των ηπατικών ενζύμων που διασπούν το λίπος. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η πρωτεΐνη και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα αυξάνουν το μεταβολικό ρυθμό, το σουσάμι είναι φορτωμένο και με τα δύο και είναι επίσης μια πλούσια πηγή μετάλλων και φυτικών ινών.
Για ψητό σουσάμι: απλώνουμε ομοιόμορφα το σουσάμι σ’ ένα ταψί και το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 ° C για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει, στη συνέχεια πασπαλίζουμε σαλάτες ή το ανακατεύουμε με λαχανικά, κοτόπουλο, ψάρια και σούπες.

Κίτρινη πιπεριάyellow-pepper_

Κίτρινη πιπεριάΉρθε η ώρα να βάλετε την πιπεριά στη διατροφή σας. Περίπου το ένα τρίτο των Ευρωπαίων έχουν ανεπάρκεια σε βιταμίνη C, μια κίτρινη πιπεριά θα σας εφοδιάσει με 341 χιλιοστόγραμμα βιταμίνης, σχεδόν τρεισήμισι φορές απ’ ότι ένα μεγάλο πορτοκάλι. Το σώμα χρειάζεται τη βιταμίνη C για την παραγωγή ενός μορίου που ονομάζεται καρνιτίνη, η οποία βοηθά τους μυς να χρησιμοποιήσει το λίπος για ενέργεια αυξάνοντας το μεταβολισμό. Οι άνθρωποι με υψηλότερα επίπεδα της βιταμίνης C στο αίμα τους, έχουν χαμηλότερο ΔΜΣ και λιγότερο σωματικό λίπος, σύμφωνα με μια μελέτη στο περιοδικό Journal of Nutrition.
Κόψτε σε λωρίδες μία κίτρινη πιπεριά και φτιάξτε ένα λαχταριστό σνακ με λίγο χούμους ή βγάλτε του σπόρους και γεμίστε τη με τόνο και γιαούρτι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά για το μεσημεριανό σας γεύμα.

Αράπικα φιστίκιαspitiko-fystikovoytyro-

Φιστίκια και αδυνάτισμαΤα φιστίκια επάγουν μία ισχυρή θερμική απόκριση, που σημαίνει ότι η διαδικασία της πέψης τους καίει παραπάνω θερμίδες. Μια μελέτη στο International Journal of Obesity, σχετιζόμενη με μεταβολικές διαταραχές, διαπίστωσε ότι στους ανθρώπους που κατανάλωναν 500 θερμίδες φιστίκια ημερησίως για 19 εβδομάδες, ο μεταβολικός τους ρυθμό αυξήθηκε κατά 11 τοις εκατό, ακόμη και αν δεν ασκούνταν.
Μην το παρακάνετε όμως, γιατί τα φιστίκια είναι πλούσια σε θερμίδες. Κρατήστε ένα σακουλάκι στην τσάντα σας για ένα γρήγορο σνακ (στόχος περίπου δύο κουταλιές της σούπας ημερησίως).

Το ποτό που σας βοηθά να αδυνατίσετε

Νερόwater-pies
Θέλετε να χάσετε επιπλέον 6 κιλά το χρόνο; Τότε πρέπει να πίνετε δύο ποτήρια νερό πριν από το πρωινό ( μπορείτε να το δοκιμάσετε και πριν από κάθε γεύμα ). Σε μια πρόσφατη μελέτη στο Virginia Tech, οι άνθρωποι που το έκαναν αυτό κατανάλωναν κατά μέσο όρο 75 θερμίδες λιγότερες στα γεύματά τους από εκείνους που δεν το έκαναν. Το νερό ενήργησε ως ορεκτικό χωρίς θερμίδες, έτσι το στομάχι είναι γεμάτο και νιώθουμε λιγότερη πείνα πριν από το φαγητό. Άλλες έρευνες δείχνουν ότι το νερό ενισχύει το μεταβολισμό, επειδή το σώμα σας πρέπει να εργαστεί για ν’ αυξήσει τη θερμοκρασία της κατάποσης νερού για να ταιριάζει με τη δικιά του. Σε μια άλλη μελέτη, οι άνθρωποι που έπιναν οκτώ έως 12 ποτήρια την ημέρα είχαν υψηλότερο μεταβολικό ρυθμό από ότι εκείνους που έπιναν μόνο τέσσερα.
πηγη
diaitabeauty.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...