Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

3 απαράβατοι νόμοι της δίαιτας

diet
Μην δίνετε σημασία μόνο στο φαγητό που τρώτε.
Δώστε βάση και στον τρόπο.
Η απώλεια βάρους πρέπει να είναι μια αργή και σταθερή διαδικασία. Η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει σπουδαίο ρόλο στο βάρος σας. Επίσης κάποιες φορές είναι πιο εύκολο να χάσετε τα κιλά, από το να τα διατηρήσετε.
Όταν ακολουθείτε κάποια διατροφή θα πρέπει να αλλάξετε και κάποιες λανθασμένες συνήθειες που είχατε και να προσθέσετε κάποιες νέες.
 Απαραίτητες οι φυτικές ίνες και οι πρωτεΐνες: Όταν πρόκειται για υγιεινή διατροφή που σας βοηθάει να χάσετε το περιττό βάρος, τα συγκεκριμένα συστατικά δεν πρέπει να λείπουν από την ημέρα σας. Βεβαιωθείτε ότι καταναλώνετε άπαχες πρωτεΐνες και φαγητά πλούσια σε φυτικές ίνες. Τα φρούτα και τα λαχανικά σε κάθε γεύμα είναι απαραίτητα – θα ικανοποιήσουν περισσότερο την πείνα σας σε σχέση με τους υδατάνθρακες.
 Καθίστε σε ένα τραπέζι όταν τρώτε: Περπατώντας με ένα σνακ στο χέρι, τρώγοντας φαγητό στο γραφείο σας ενώ δουλεύετε, ή να τρώτε ακόμα και το πιο υγιεινό snack ενώ κάθεστε στον καναπέ είναι κάποιες από τις πιο λανθασμένες συνήθειες που σας χαρίζουν καθημερινά εκατοντάδες επιπλέον θερμίδες. Κάντε τα γεύματα σας ενώ κάθεστε στο τραπέζι και δίνετε προσοχή στο φαγητό σας και μόνο. Με αυτόν τον τρόπο έχετε επίγνωση του φαγητού που καταναλώνετε και ο εγκέφαλός σας δίνει άμεσα την εντολή ότι χορτάσατε.
 Πίνετε νερό πριν από το γεύμα σας: Μόλις καθίσετε για ένα γεύμα, πιείτε ένα ποτήρι νερό. Θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τη διαφορά μεταξύ της πείνας και της δίψας και να χορτάσετε χωρίς να πάρετε παραπάνω θερμίδες.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...