Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ομορφιά - Υγεία

17 Ιουλίου 2013
 Κάντε 10.000 βήματα κάθε μέρα για την ...υγεία σας!!!
Τα 10.000 βήματα είναι ισοδύναμα με 3 έως 4 χιλιόμετρα, τα οποία μπορείτε να τα καλύψετε ακόμα και σε 45 λεπτά της ώρας (εάν εξασκηθείτε φυσικά).Προσοχή, εάν ξεκινάτε τώρα, την πρώτη και τη δεύτερη εβδομάδα κάνετε 5.000 βήματα, την τρίτη 7.000 βήματα και την τέταρτη εβδομάδα να φτάσετε τα 10.000 βήματα.
Ο στόχος αυτός είναι εφικτός και σε άτομα που υποφέρουν από αρθρίτιδα, από καρδιαγγειακά προβλήματα ή άλλα ζητήματα υγείας, αρκεί πάντα να έχουν τη σύμφωνη γνώμη του προσωπικού τους ιατρού. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο ιατρός σας με έναν ειδικό γυμναστή θα καθορίσουν τη σωστή ένταση της άσκησης για εσάς.Εάν νιώθετε κουρασμένος μην υπερβάλετε, αφήστε μια μέρα ξεκούρασης... πάντα να 'ακούτε' το σώμα σας.
Το περιβάλλον είναι βέβαιο ότι επηρεάζει την απόδοσή μας, είτε θετικά είτε αρνητικά, γι΄ αυτό φροντίστε τον εαυτό σας ανάλογα. Το καλοκαίρι φορέστε ελαφρά ρούχα, γυαλιά ηλίου, καπέλο και πάντα μαζί σας να έχετε ένα μπουκαλάκι νερό.Ενώ τον χειμώνα φορέστε ζεστά ρούχα και ένα αντιανεμικό.
Τα παπούτσια σας απαραιτήτως να είναι αθλητικά.Ιδέα: προμηθευτείτε ένα ρολόι παλμογράφο ώστε να ελέγχετε την ένταση της άσκησης.Να θυμάστε: 'Ανεβείτε σκαλί - σκαλί για να φτάσετε στην κορυφή'.
Καλό ξεκίνημα
πηγή: iatronet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...